0 financiële jobs van 629 bedrijven

Over Finajob

Over Finajob

VOOR WIE?

Finajob bemiddelt tussen werkgevers en werknemers en brengt deze bij elkaar. Zo vind jij de perfecte job in de financiële sector en je nieuwe baas de ideale werknemer voor die ene openstaande vacature. Of het nu in je eigen regio is, of in heel België, Finajob helpt je graag aan een nieuwe baan die bij jouw opleiding past.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Wij zorgen voor een passende oplossing voor werkgevers die naar personeel zoeken en werknemers die naar een baan zoeken. Door de juiste personen samen te brengen komen er succesvolle samenwerkingsverbanden voort uit onze bemiddeling. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende vacatures. Zo kun je altijd een job vinden die bij jóu past. Door de gebruiksvriendelijke interface kun je je gemakkelijk aanmelden en bladeren door de vacatures op onze website. Of je kunt natuurlijk je bedrijf aanmelden en vacatures plaatsen.

about-us-1.jpg
about-us-2.jpg

WAAROM KIEZEN VOOR FINAJOB?

Finajob heeft een ruim aanbod aan online vacatures en werkzoekenden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de job te vinden die je aanspreekt, of de werknemer waarom je verlegen zat. En dit gebeurt landelijk, waardoor je in één keer een groot publiek bereikt. Zeker in deze tijd is het niet makkelijk om een job te vinden die bij je past, of een werknemer die zich met passie inzet voor je bedrijf, maar Finajob biedt uitkomst. Hoe we dat doen lees je hieronder.

VOOR WERKZOEKENDEN

Nadat je je eigen profiel aanmaakt op onze site, waarbij je aangeeft naar wat voor job je op zoek bent, sturen wij je de vacatures die daarbij passen.
Je kunt ook je CV online zetten zodat werkgevers je op jouw kwaliteiten kunnen beoordelen en eventueel benaderen voor een baan.
Daarnaast kun je zelf rondkijken tussen het aanbod van verschillende jobs en eventueel eerder opgezochte informatie opnieuw bekijken.
Tijdens je sollicitaties begeleiden we je zo goed mogelijk. Daarnaast vind je op onze website informatie over het solliciteren, maar ook hoe je een CV opstelt en een motivatiebrief schrijft.

VOOR WERKGEVERS

Na het aanmelden van je bedrijf helpen wij je bij het plaatsen van je vacature. Via Finajob bereik je meer dan 600.000 werkzoekenden. Grote kans dat de werknemer die je zoekt hiertussen zit.
We bieden hulp op maat bij het werven en aanstellen van personeel. Je contact met ons loopt steeds via dezelfde persoon, waardoor deze volledig op de hoogte is van je wensen en voorwaarden bij het zoeken naar de juiste werknemer.
Door in te loggen in je account op onze website heb je direct inzicht in de reacties op je vacatures.
We helpen je graag bij het organiseren en eventueel bijstellen van je wervingscampagne. Daarnaast bieden we een uitgebreide analyse van je campagne.